Geert Kloppenburg

Geert Kloppenburg ondersteunt en adviseert binnen- en buitenlandse initiatieven. Hierbij geeft hij als spreker, debatleider of dagvoorzitter strategisch advies, lezingen en workshops in binnen- en buitenland en aan lokale en nationale overheden.

Lees verder
Henk Keilman

Rasondernemer Henk Keilman heeft de afgelopen 25 jaar een indrukwekkend track record opgebouwd als ondernemer en investeerder. Hij heeft met succes een aantal (internationale) bedrijven opgebouwd en verkocht. In 1985 startte Henk Holland Trust, een bedrijf wat financiële en administratieve diensten verleende.

Lees verder
Robert-Jan Knook

Robert-Jan Knook is in Nederland vooral bekend door zijn rol als nieuwslezer bij radiozenders als Sky Radio, 538 en Classic FM. Maar hij is meer dan dat! Via Sprekersbureau Homerus is Robert-Jan inzetbaar als spreker over onderwerpen als nieuws, media en persoonlijke presentatie.

Lees verder
2016 
EVENT: 
Race of Russia 
TRACK: 
Moscow Raceway  
TEAM: 
Roal Motorsport 
CAR: 
Chevrolet Cruze RML TC1
DRIVER: 
Tom Coronel
Tom Coronel

Zijn instinct voor ondernemen zat er al vroeg in. Handelen was zijn ding en hij wist altijd wel de beste deals voor familie, vrienden en bekenden te regelen. Tot hij circa 10 jaar geleden in aanraking kwam met LG en hun plasma televisies. Toen was het hek van de dam. Coronel wist het zeker: hier zit business in.

Lees verder