Direct online uw spreker boeken! Wilt u een spreker boeken of heeft u een vraag? Bel 0226 35 73 00
Marc Korse

Marc Korse

Marc Korse is een ontwapenende trainer en spreker, die zich volledig richt op het beantwoorden van de vraag: hoe word je succesvol?

Hij is jong, heeft een vlotte babbel, een schat aan kennis en een enorme passie voor persoonlijke ontwikkeling, leiderschap en succes. Met die ingrediënten weet hij de inzichten die leiden tot succes op heldere en aansprekende wijze over te brengen op elke groep. De combinatie van een gedegen inhoud, zijn gevoel voor humor en zijn energieke houding maken dat Marc een aantrekkelijke trainer/spreker is.

De trainingen, workshops en/of seminars zetten de deelnemers geheid aan het denken. Zij krijgen nieuwe en hernieuwde inzichten waarmee de start van een verandering in gang wordt gezet.

Als je van je medewerkers meer ondernemers wilt maken, dan is Marc de juiste spreker/trainer. Anderen over Marc: Marc schept direct een aangename sfeer en spreekt met veel energie. Waar je nog wel eens de neiging kunt hebben even weg te zakken, weet Marc je van begin tot eind te boeien. Hij leeft wat hij zegt en dat werkt dus. Het mooie is dat het allemaal dus niet zo serieus hoeft.

Welke factor speelt een grote rol in het bereiken van succes? Wat is de gemene deler achter het succes van de enorm succesvolle personen? Hebben zij hun succes alleen bereikt of bereiken zij hun succes met behulp van anderen? Het antwoord is dat zij hun succes te danken hebben aan de samenwerkingsverbanden die zij hebben weten op te zetten. Samenwerking is een van de belangrijkste factoren in het bereiken van succes.

Hoe kan samenwerking jouw resultaten verbeteren? Welke mogelijkheden biedt samenwerking jou? Welke positieve resultaten levert samenwerking je op?

De lezing stelt je in staat sneller en makkelijker de samenwerking te zoeken en deze op een succesvolle manier tot stand te brengen. Na afloop van de training kun je je meer richten op zaken die voor jou belangrijk zijn, juist door succesvol met anderen samen te werken, terwijl je op die manier tegelijkertijd makkelijker je resultaten verhoogt.

Onderwerpen

• Jonge ondernemers

• Leiderschap

• Leiding geven

• Motivatie

• Trainer

• Zelfontwikkeling / persoonlijk leiderschap

• Samenwerking