Direct online uw spreker boeken! Wilt u een spreker boeken of heeft u een vraag? Bel 0226 35 73 00
Bob Colijn

Bob Colijn

Bob Colijn is geboren op 13 maart 1945 te Beverwijk en groeide op in een beschermd academisch milieu (vader was directeur HBG).

Na de Middelbare school ging hij de wereld verkennen d.m.v. een zeer leuke baan als Steward bij de KLM, tijdens de vrije tijd enkele Horeca-cursussen gevolgd en vervolgens een studie aan de Hotelschool te Dortmund (Duitsland) WIHOGA opleiding.

Na enkele jaren bij Kabinetszaken op een groot Ministerie( O C en W), ging hij zijn carriere vervolgen bij een commerciele organisatie, n.l. een grote Inkoopkombinatie te Amsterdam(detailhandel), als directie-groepssecretaris voor de aangesloten verkoopgroepen, na een reorganisatie ging hij aan de slag bij de bekende MKB organisatie n.l. het KNOV, Koninklijk Ondernemers Verbond, nu MKB-Nederland, gedurende 10 jaren als consultant en regiodirecteur distrikt Amsterdam. KNOV-AOV.

De opleiding op de Hotelschool bracht hem in de periode daarna tot patron -eigenaar van het bekende Restaurant Auberge Les Quatre Mains, na succesvolle verkoop en enige jaren als sales-manager, ging hij zich specialiseren als HEADHUNTER in de Horeca/Hospitality en retail als eigenaar directeur van een eigen bedrijf, aanvankelijk met een bekende compagnon en later geheel zelfstandig als Sr. Recruiter Werving en Selectie..

Het bedrijf heet Colijn Consultancy en W &S en is gevestigd in het Gooi, vanaf maart a.s. in Amersfoort.

Hij heeft 2 volwassen kinderen, zoon heeft een eigen Hotel op Marken en inmiddels 2 kleinkinderen.

Gezien het feit dat hij gedurende 30 jaren in vele gremia bestuurlijke ervaring heeft opgedaan in het MKB, kan hij daar veel over vertellen, ook als voorzitter van vele clubs in het MKB.

Vervolgens kan hij putten uit ruim 10 jaren ervaring als Headhunter en als zodanig vele tips en valkuilen aangeven in het proces van Search, werven en selecteren en adviseren in de Horeca van MKB tot Hotelketens zoals Golden Tulip, etc.

Hij kan op korte inzetbaar zijn voor MKB en Horeca.