Direct online uw spreker boeken! Wilt u een spreker boeken of heeft u een vraag? Bel 0226 35 73 00
Raymond ter Horst

Raymond ter Horst

“Bitcoin, Pas Op!”

Raymond ter Horst brengt de uiterst complexe informatie over de Blockchain en Bitcoin in eenvoudige taal over aan zijn publiek. Samen met Etienne van ’t Kruys, verzorgt hij de boeiende lezing: “Bitcoin, Pas Op!” Het duo is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen deze revolutionaire trend. Ze zijn scherp in hun analyses en zetten hun zaal aan het denken over de bestaande systemen.

Dus heeft u vaag gehoord over Bitcoins? Gelezen over Ethereum of andere cryptocurrencies? Vraagt u zich af wat de Blockchain is? Wilt u meer weten over deze ontwikkeling die volgens sommigen het hele bestaande financiële systeem op de kop gaat gooien? Raymond en Etienne komen graag om u te informeren over deze technologie die al wel internet 2.0 genoemd wordt. Een technologie die alles te maken heeft met het durven loslaten van bestaande vertrouwde systemen. Een technologie die veel processen goedkoper en efficiënter kan maken. Maar ook een technologie die als investering zeer riskant kan zijn. Raymond en Etienne brengen “Bitcoin, Pas Op!” naar profit en non-profit organisaties door heel het land. De ervaring die zij hebben in training, educatie, de creatieve sector ICT en topsport zorgen ervoor dat u van het begin tot het eind geboeid zult zijn. De duo-presentatie maakt het extra dynamisch. Met deze interactieve lezing vol persoonlijke anekdotes nemen zij u in begrijpelijke taal mee naar de wereld van de Nodes, de Miners en vanzelfsprekend Satoshi Nagamoto. Vanzelfsprekend krijgt u de gelegenheid vragen te stellen en na afloop een praatje met ze te maken.

Na deze lezing bent u in staat een goed gefundeerde mening te vormen over de Blockchain en wat voor rol deze technologie voor u, uw onderneming en de wereld kan en mag betekenen.