Direct online uw spreker boeken! Wilt u een spreker boeken of heeft u een vraag? Bel 0226 35 73 00
Sprekersbureau Homerus

Soorten sprekers

Soorten sprekers

Bent u zoekende naar een geschikte spreker voor uw bijeenkomst van uw personeel, uw sportvereniging of voor bijvoorbeeld een congres? Bij Sprekersbureau Homerus hebben we een groot aantal verschillende soorten sprekers voor u beschikbaar tegen scherpe prijzen. Door een goed beeld te schetsen van de gemiddelde bezoeker tijdens uw bijeenkomst, zullen we samen met u gegarandeerd een geschikte spreker vinden! Of het doel van de bijeenkomst nu het inspireren, motiveren of juist de ontwikkeling van zelfontplooiing van uw bezoekers wordt, Sprekersbureau Homerus komt met een geschikte kandidaat voor u. Door de verschillende soorten sprekers bij ons Sprekersbureau heeft u de keuze uit sprekers die uiteenlopen van ex-bondscoach Louis van Gaal tot de ex-eigenaar van zijn eigen bank, Dirk Scheringa. Zo hebben we voor ieder wat wils!

De soorten sprekers zijn onder te verdelen in een aantal categorieën: inspirerende sprekers, motiverende sprekers, sprekers over sociale media, sprekers over sport en sprekers over het opzetten en coördineren van een onderneming. Afhankelijk van het doel en de gemiddelde bezoeker tijdens uw bijeenkomst, kunt u een spreker kiezen uit deze categorieën. Voor personeel kan een motiverende spreker als Co Adriaanse of Hennie van der Most prima uit de voeten, terwijl voor een sportclub juist iemand als Tom Coronel of Marco Kroon geschikt is. Zij hebben ervaring met het werken in teamverband, wat motiverend werkt op de leden van uw eigen sportclub!

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van Sprekersbureau Homerus voor uw eigen bijeenkomst? Onze medewerkers staan voor u klaar om u meer te vertellen over onze soorten sprekers, evenals over de beschikbaarheid hiervan. Door samen de wensen en mogelijkheden op een rijtje te zetten, zullen we samen met u tot een geschikte spreker komen. Of u nu kiest voor een motiverende spreker als Co Adriaanse of juist een teambuilder als Marco Kroon, met een spreker van Sprekersbureau Homerus wordt uw lezing gegarandeerd een succes!

    Advies of boeking?

    Vul onderstaand contactformulier in, wij bellen of mailen u graag terug!