Direct online uw spreker boeken! Wilt u een spreker boeken of heeft u een vraag? Bel 0226 35 73 00
Joris Toonders

Joris Toonders

Als spreker of dagvoorzitter is Joris Toonders via Sprekersbureau Homerus te boeken. Hij inspireert de zaal. Met zijn anekdotes, heldere kijk en visie op ondernemen is hij een veelgevraagd spreker. Zijn lezingen zijn boeiend en inspirerend voor ondernemers, maar ook studenten. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij maken graag uw event onvergetelijk en samen met Joris Toonders als spreker of dagvoorzitter zal dit slagen. Joris Toonders is op korte termijn beschikbaar en inzetbaar.

Vanaf de zolderkamer van zijn ouderlijk huis is Joris Toonders vanaf 2003 (toen 14 jaar oud) met zijn creatieve ideeën en ontwikkelingen gestart. Via de verkoop van ringtones wist hij één van de grootste mobile entertainment portals te worden op jonge leeftijd. Het is hem gelukt om zijn website hoog in de zoekmachines te krijgen en hiermee is het idee ontstaan om dit ook voor andere websites te gaan doen. Momenteel heeft Joris een snelgroeiend bedrijf waar ongeveer 35 jonge en creatieve mensen werken onder de naam Yonego.

Joris Toonders is oprichter / Managing Director van Yonego Internet Marketing en heeft zich gespecialiseerd in ROI Driven Internet Marketing campagnes. Yonego is hét ROI Driven Internet Marketing bureau voor ambitieuze bedrijven. Al sinds de oprichting staat meetbaar resultaat centraal en genereert Yonego miljoenen euro’s aan extra omzet voor haar klanten.

Het gebruik van Facebook, Twitter, LinkedIn, maar ook YouTube zijn onderwerpen waar hij u graag meer over verteld. Samen met een team van medewerkers heeft Joris Toonders vele bedrijven voor u geholpen. Zijn ambities zijn om andere bedrijven groter te maken. Door goed naar hun te luisteren en hun richtlijnen te geven.

Neem contact met ons op om deze fanatieke en sympathieke Brabander te boeken.