Direct online uw spreker boeken! Wilt u een spreker boeken of heeft u een vraag? Bel 0226 35 73 00
Marjan Bakker

Marjan Bakker

Als spreker of dagvoorzitter van uw bijeenkomst laat Marjan de programmaonderdelen vloeiend in elkaar overlopen en vormt zij de energieke en betrouwbare rode draad.

Zes jaar lang presenteerde Marjan een actualiteitenprogramma op de lokale radio waarbij haar interviews met zeer verschillende mensen over zeer uiteenlopende onderwerpen, de luisteraars aan de radio gekluisterd hield. Interviews met bijvoorbeeld de plaatselijke ijsmaker werden afgewisseld door vraaggesprekken met politici als Wouter Bos of een tv-persoonlijkheid als Rik Felderhof.

Inmiddels presenteert Marjan voor de lokale TV diverse programma’s, zoals ‘Op pad met Marjan’ en ‘Zeist in Bedrijf’. Daarnaast is zij professioneel stemacteur waardoor zij ook als Voice Over een productie kan completeren.

Op een podium als presentator/dagvoorzitter vallen al deze kwaliteiten samen: met haar zeer prettige luisterstem weet Marjan Bakker op een natuurlijke wijze haar gehoor aan zich te binden. Zij is aanwezig als het moet maar laat vooral anderen zo goed mogelijk tot hun recht komen in de spotlights. Door oprecht geïnteresseerd te luisteren, weet zij met de juiste vragen te prikkelen.

Marjan voelt zich thuis in zeer uiteenlopende gezelschappen. Zo presenteerde zij een aantal jaren de voorrondes van Vara’s Kinderen voor Kinderen Songfestival maar ook zakelijke bijeenkomsten als de themamiddag ‘Vrouw en talent’ en de introductie van CBN netwerk waren bij haar in vertrouwde handen. Marjan’s interesse is zeer breed en daarom is zij ook qua onderwerpen en soorten bijeenkomsten breed inzetbaar.

Proudly presenting: Marjan Bakker!