Direct online uw spreker boeken! Wilt u een spreker boeken of heeft u een vraag? Bel 0226 35 73 00
Sprekersbureau Homerus

Sprekers over Social Media

Sprekers over Social Media

Social Media heeft de afgelopen jaren flink aan populariteit gewonnen in Nederland, bekende netwerken als Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en Twitter zijn steeds groter geworden en ook bekende Nederlanders hebben zich inmiddels tussen de online community geschaard. Denk aan politici, bekende ondernemers, maar ook topsporters of coaches! Hoewel Social Media natuurlijk tal van positieve kanten heeft, doordat een bekende Nederlander bijvoorbeeld dichterbij het volk staat dan elders, kent het ook een negatieve kant. Hoe gaan bekende Nederlanders om met de gevaren van Social Media en wat doen ze bijvoorbeeld met minder positieve berichten? Hoe gebruiken ondernemers Social Media om meer naamsbekendheid te krijgen, zonder juist schade aan te richten aan hun imago? Twee voorbeelden van vraagstellingen waar onze sprekers over Social Media u graag meer vertellen! Het geeft de bezoekers van uw bijeenkomst of congres een uniek kijkje in de wereld van Social Media, zoals zij die voorheen wellicht niet eerder hadden gezien.

Een goed voorbeeld van een spreker over Social Media is bijvoorbeeld Elma de Vries, de topschaatser die meerdere medailles haalde tijdens het Nederlands Kampioenschap. Hoe gaat zij om met de fans op Twitter en Facebook, wat doet ze met negatieve berichten en hoe houdt ze naast het leven als topsporter alles bij? Ook Joris Toonders kan u meer vertellen over het gebruik en de gevaren aan Social Media, wat zijn de ervaringen van hem hierin? Hoe heeft hij Social Media gebruikt om zijn bedrijf verder op de kaart te zetten? Interessante vragen die u gegarandeerd een uitdagende lezing op zullen leveren met een spreker over Social Media!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een spreker over Social Media van Sprekersbureau Homerus voor uw bijeenkomst? Onze medewerkers vertellen u er graag meer over! Door samen te kijken welke spreker over Social Media het beste aansluit bij uw doelgroep, maken we uw evenement tot een groot succes!

    Advies of boeking?

    Vul onderstaand contactformulier in, wij bellen of mailen u graag terug!