Direct online uw spreker boeken! Wilt u een spreker boeken of heeft u een vraag? Bel 0226 35 73 00
Mino van Nassau

Mino van Nassau

Hoe vijzel je tegenwoordig een bijeenkomst congres of personeelsfeest op, hoe breek je het ijs? Entertainment is er in vele soorten en mate maar toch weet Mino van Nassau een verrassende effect aan uw evenement te geven. Hij weet elk publiek te vermaken en te laten lachen. Mino van Nassau is een Nederlands/Indiase comedian die besloten heeft de andere kant van evenementen te zitten. Mino van Nassau heeft al 18 jaar een evenementenbureau en fitnesscentrum maar ondanks zijn tegen drukke bestaan heeft hij toch gekozen om voor zijn eerste liefde te gaan namelijk comedy.

Mino was 22 jaar gelden al begonnen met stand up comedy, maar merkte dat comedy op dat moment niet weg gelegd was voor hem. Na 18 jaar ging het toch weer kriebelen bij hem en verlangde hij naar zijn eerste liefde. Evenementen organiseren, het runnen van een fitnesscentrum, ooit zijn passie was na 18 jaar toch werk geworden. “Elk evenement of uitdaging was leuk om te doen, maar er was heel veel stress of we de opdracht kregen en of alles voorspoedig zou verlopen. De kick kreeg hij pas als de klant een uitmuntende feedback gaf en wanneer krijg je dat nou constant? Op het podium als je mensen kunt vermaken en kunt laten lachen”, aldus Mino van Nassau.

Hij heeft zijn levens- en werkervaring samengevoegd in een hilarische comedy act, waarbij hij de mensen laat denken dat hij een arts, expert, professor of IT specialist uit India is en de mensen op de verkeerde been zet. Je zou het een fake speech kunnen noemen maar ook een comedyshow. Mino heeft 5 jaar lang elke comedyclub, shows, evenementen en bijeenkomst bezocht en gespeeld om ervaring op te doen. Nu met 500 shows later heeft hij besloten de andere kant van evenementen te kiezen en als presentator/comedian de zaal te vermaken met zijn hilarische verhaal over het ondernemen en liefde voor comedy.

Als u op zoek bent naar een presentator die met veel humor kan presenteren dan bent u bij Mino van Nassau aan het juiste adres. Het is nooit te laat voor een switch!