Direct online uw spreker boeken! Wilt u een spreker boeken of heeft u een vraag? Bel 0226 35 73 00
Sprekersbureau Homerus

Sprekers over sport

Sprekers over sport

Sport is een complexe wereld, waar veel meer bij komt kijken dan een bal, elf spelers en twee doelen bijvoorbeeld. Juist om ook de wereld achter de sport te leren kennen kunnen sprekers over sport zeer interessant zijn voor lezingen. Het maakt niet uit of die lezing voor een sportclub is, voor een congres over sport of voor uw personeel van een niet aan sport gerelateerde onderneming. De werking van een spreker over sport blijft gelijk; het motiveert en inspireert de bezoekers van uw lezing! Sprekersbureau Homerus heeft een groot aantal geschikte sprekers over sport voor u beschikbaar, die actief zijn (geweest) in verschillende takken van sport. Zo vindt u bij ons sprekersbureau altijd een geschikte kandidaat voor uw bijeenkomst!

Een goed voorbeeld van een spreker over sport, die alle ins en outs van het leiden van een sportclub kent, is ex-bondscoach Louis van Gaal. Hij won tal van prijzen en leidde zowel in Nederland als in het buitenland diverse clubs naar aansprekende resultaten! Door zijn karakteriserende manier van spreken, werken zijn lezingen motiverend en inspirerend, het leiden van personeel heeft immers raakvlakken met het leiden van een sportclub. Naast Louis van Gaal zijn ook sprekers over sport als Elma de Vries (schaatser), Daniëlle Bekkering (schaatser/wielrenster), Tom Coronel (autosport) en managers als Maarten Fontein en Erica Terpstra goede voorbeelden van inspirerende sprekers over dit onderwerp. Door hun grote ervaring en unieke gebeurtenissen in hun carrière wordt uw lezing een absoluut succes!

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor het organiseren van een lezing met een spreker over sport van Sprekersbureau Homerus? Onze medewerkers staan voor u klaar om u meer te vertellen over onze sprekers! Afhankelijk van de gemiddelde bezoekers tijdens uw evenement zullen we samen gegarandeerd een geschikte spreker vinden. Zo bent u ervan verzekerd, dat de lezing een groot succes zal worden!

    Advies of boeking?

    Vul onderstaand contactformulier in, wij bellen of mailen u graag terug!