Direct online uw spreker boeken! Wilt u een spreker boeken of heeft u een vraag? Bel 0226 35 73 00
Sprekersbureau Homerus

Dagvoorzitters

Dagvoorzitters

Bent u zoekende naar een geschikte dagvoorzitter voor uw bijeenkomst of congres? Bij Sprekersbureau Homerus zult u gegarandeerd een geschikte kandidaat vinden, ongeacht de grootte van uw evenement en de doelgroep hiervan. Het grote voordeel aan een dagvoorzitter is de juiste manier van leiden van een congres, evenals de betrokkenheid van de dagvoorzitter onder de bezoekers van uw evenement. Dit maakt het niet alleen voor uw bezoeker een stuk leuker, het geeft u ook veel minder zorgen tijdens de organisatie van het evenement! Samen met de medewerkers van Sprekersbureau Homerus zullen we een geschikte kandidaat vinden, die aansluit bij de doelgroep van uw evenement.

Een dagvoorzitter zal het congres of de bijeenkomst openen door bijvoorbeeld een kort verhaal over zijn of haar eigen ervaringen met een bepaald onderwerp te vertellen, gevolgd door het leiden van een interactief gesprek met uw bezoekers. Vanzelfsprekend kunt u hier een eigen aanvulling aan geven, mocht u bijvoorbeeld een andere indeling van de opening hebben. Een goed voorbeeld van een geschikte dagvoorzitter van Sprekersbureau Homerus is Charles Groenhuijsen, die jaren werkte als verslaggever voor de NOS. Door zijn ervaringen in Amerika en brede interesses heeft hij een enorme achtergrond om een interessant gesprek te voeren met de bezoekers van uw congres.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een dagvoorzitter van Sprekersbureau Homerus voor uw bijeenkomst of congres? Onze medewerkers staan voor u klaar om u hier meer over te vertellen en samen tot een geschikte oplossing voor uw evenement te komen! Wie u ook kiest van onze dagvoorzitters, het zal gegarandeerd een groot succes worden. Een lezing die uw bezoekers motiveert, inspireert en wellicht aanzet tot zelfontplooiing!

    Advies of boeking?

    Vul onderstaand contactformulier in, wij bellen of mailen u graag terug!