Direct online uw spreker boeken! Wilt u een spreker boeken of heeft u een vraag? Bel 0226 35 73 00
Marijke Helwegen

Marijke Helwegen

Marijke Helwegen en facelift zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Via Sprekersbureau Homerus is zij als spreker en dagvoorzitter te boeken.

Kenmerkend voor de bijeenkomsten met Marijke Helwegen als spreker is de luchtige manier, waarop zij de zaal ontwapend. Een goede, interactieve, maar vrijblijvende sfeer zorgt voor een open bijeenkomst waarbij zowel Marijke Helwegen zelf, als uw bezoeker aan het woord komt. Haar lezingen zijn daarbij gebaseerd op het idee van bijvoorbeeld College Tour, waarbij een medewerker van uw bedrijf de lezing leidt of eventueel iemand die u naast Marijke Helwegen inhuurt. Marijke Helwegen beantwoord vragen uit het publiek, van uw medewerker en verteld over haar eigen ervaringen in verschillende onderdelen van het leven.

marijke-helwegen-spreker-sprekersbureau-homerus

Durf te zijn wie je bent, zowel als bedrijf, alsook als individu, is de stelling die veelal terugkomt in lezingen van Marijke Helwegen. Het is een stelling die uw werknemers kan motiveren, die uw bedrijf als geheel een identiteit kan geven en de sfeer op de werkvloer een nieuwe, fijne dimensie kan geven. Immers, als een ieder zichzelf is haalt u het meeste uit uw werknemers! Marijke Helwegen is zelf een goed voorbeeld van haar stelling, door de cosmetische ingrepen die zij eerder onderging.

 

 

Naast de motiverende werking van een lezing van Marijke Helwegen, maakt ze het voor uw bezoekers mogelijk om op een kritische manier vragen te stellen en daarbij een scherp, soms verassend antwoord terug te krijgen, die uw bezoekers aan het denken kan zetten. Het zorgt voor interactie met uw bezoekers, maar zorgt ook na de lezing voor de nodige stof om na te bespreken tijdens een borrel of in kleinere kringen.

Vraag naar de mogelijkheden om Marijke Helwegen in te huren als spreker of dagvoorzitter.

marijke-helwegen-sprekersbureau-homerus-4