Direct online uw spreker boeken! Wilt u een spreker boeken of heeft u een vraag? Bel 0226 35 73 00
Willem Bol

Willem Bol

Willem Bol

Willem Bol staat erom bekend zijn lezingen altijd tailor-made te maken voor zijn opdrachtgevers. Humor in combinatie met kennis is eveneens kenmerkend voor zijn optredens.

Inmiddels is hij meer dan 15 jaar actief als spreker en heeft een aantal jaren de titel: Beste Spreker van Nederland op zijn naam geschreven. Scherp improviserend, beschaafd en interactief. Met een kwinkslag en diepgang.

Uw boodschap beter overgebracht…

Dagvoorzitterschap:
Op vele congressen is Willem Bol een bekende verschijning als dagvoorzitter. Een uitstekende voorbereiding, gedegen kennis van het onderwerp en verbaal sterk zijn de sleutelwoorden van het succes. Van het Nederlands Kunststofcongres tot de Uitreiking van de Gouden Noot. Van het Assurantiecongres tot ING Midwinterbijeenkomsten. Willem Bol doet het elke keer verrassend anders en betrokken.

Uw bijeenkomst wint aan waarde…

Mediatraining:
In de huidige samenleving speelt de Media een dominante rol. Iedereen krijgt er mee te maken. Maar hoe ga je ermee om? Hoe krijg je wat je wilt. Op welke manier hou je de zenuwen in bedwang en de regie zo veel mogelijk in handen. In een aantrekkelijke training leert Willem Bol u alle fijne kneepjes van het vak. Van directieleden van grote ondernemingen tot middle management. Velen gingen u voor. Willem Bol wil zijn uitgebreide media kennis graag met u delen en u gedegen voorbereiden op een optreden in de Media.

Elke vraag juist beantwoord…

Creativiteit, zakelijkheid en cabaret verenigd

Willem Bol heeft een zeer grote ervaring opgebouwd met het houden van voordrachten voor een groot scala van het Nederlandse en Duitse bedrijfsleven. Hij is thans werkzaam als internationaal uitvoerend televisie producent bij Endemol Nederland BV en heeft o.a. het succesvolle programma ‘Business Update’ (RTL5) geproduceerd. Daarnaast was hij uitvoerend producent van ‘Leergeld’, ‘Computer Vision’, ‘Kijk op Wonen’, ‘Eigen Huis Goed Bekeken’, ‘RTL Geld’ en ‘Wonen Extra’. Vanaf 2001 tot heden is hij de internationaal uitvoerend producent van het internationale project ‘Domino Day’ voor o.a. RTL Germany, ORF, TVN, TF1, VTM, Channel 5, Ren TV en SBS6.

Willem Bol verwierf landelijke bekendheid door het NCRV programma ‘Showmasters’ en heeft een aantal jaren succesvol gewerkt als televisiepresentator bij diezelfde NCRV.

Afkomstig uit de bancaire wereld zijn items over financiën en ondernemen in Europa onderwerpen waar hij moeiteloos over kan spreken. Ook management vraagstukken, de nieuwe media, communicatie, marketing en human resources, maatschappelijk verantwoord ondernemen, green management weet Willem op een aantrekkelijke wijze voor uw gehoor te vertalen in een alomvattende belevenis.

Hij geeft motto’s mee die lang doorwerken in uw bedrijf of bij uw relaties en die iedereen uitdaagt tot grotere prestaties. De lezingen en peptalks van Willem zijn altijd resultaatgericht. Vele bedrijven en instellingen in binnen- en buitenland hebben genoten van de performance van deze rasentertainer.

Daarnaast adviseert Willem als trendwatcher een aantal bedrijven op het gebied van management en brand awarness en adviseert hij 1 op 1 als mental coach voor Raden van Bestuur en Directeuren van grote internationale bedrijven.

Kortom, Willem Bol heeft een gedreven creatieve geest, die visie en zakelijkheid moeiteloos koppelt aan humor en succes. Als dagvoorzitter is hij veel gevraagd en als spreker altijd alert, improviserend, humorvol en geladen met kennis over het onderwerp. Daarnaast worden de lezingen door Willem Bol altijd tailor-made gemaakt.

Als columnist en auteur van de gedichtenbundel ‘Ogiaal’ heeft hij voor een aantal bedrijven en uitgevers sprankelende columns geschreven.

Daarnaast is hij in te schakelen voor creatieve concepten en communicatie.