Direct online uw spreker boeken! Wilt u een spreker boeken of heeft u een vraag? Bel 0226 35 73 00
Henk Keilman

Henk Keilman

Henk Keilman

Rasondernemer Henk Keilman heeft de afgelopen 25 jaar een indrukwekkend track record opgebouwd als ondernemer en investeerder. Hij heeft met succes een aantal (internationale) bedrijven opgebouwd en verkocht. In 1985 startte Henk Holland Trust, een bedrijf wat financiële en administratieve diensten verleende.

Sinds 1987 is hij actief als investeerder met zijn investeringsmaatschappij RIG Investments, waarin hij zijn brede interesse met zijn ervaring en expertise als ondernemer kan verenigen. Met RIG Investments doet Henk succesvolle investeringen in rond de 30 bedrijven op het gebied van enter­tainment, media, technologie en duurzame energie. Zijn voornaamste focus ligt op investeringen in duurzame energie, zoals wind, zon en bio-energie. Los van de economische voordelen die deze sector biedt, is hij van mening dat er ook een groot maatschappelijk belang gediend wordt met duurzame energie.

Henk’s expertise ligt in het herkennen van kansen, deze tot wasdom brengen en vervolgens een exitstrategie realiseren.

Ook was Keilman te zien in het KRO-programma ‘Dragon’s Den’, waarin hij zich, samen met enkele andere dragons, laat overtuigen om in plannen van aanstaande ondernemers te investeren.

 Henk Keilman is autodidact in economie en filosofie en is voorzitter van de Nederlandse Vegetariërsbond. Daar naast is hij columnist en auteur van het boek Crisis? Hoezo crisis?, waarin hij zijn visie uiteenzet over oorzaken en oplossingen voor de huidige crisis. Spiritueel, breed georiënteerd, veelzijdig. Dat is Henk Keilman. Sprekend.