Direct online uw spreker boeken! Wilt u een spreker boeken of heeft u een vraag? Bel 0226 35 73 00
Cynthia Abma

Cynthia Abma

Cynthia Abma is actrice, presentatrice en voice over.

Cynthia speelde vele hoofd- en gastrollen in verschillende drama- en comedyseries. Daarnaast gaf ze meer dan drie jaar invulling aan één van de vaste personages in GTST, Bianca Bouwhuis. Ook op het grote scherm is ze regelmatig te zien, zoals in de succesfilm De Marathon. Naast haar acteerwerkzaamheden heeft Cynthia een zeer succesvolle carrière opgebouwd als presentatrice van verschillende televisieprogramma’s.

Cynthia Abma als presentatrice en spreker

Cynthia is te boeken als presentatrice van uw (bedrijfs) evenement en als spreker. Ze geeft lezingen over intuïtief ondernemen; over gevoel, verstand en samenwerken. Aan de hand van voorbeelden uit haar eigen loopbaan verteld ze over de wondere wereld van theater, televisie, film en reclame. Herkenbaar en 100% authentiek. Als presentatrice heeft Cynthia al voor verschillende opdrachtgevers gewerkt zoals RTL4 en SBS6, maar ook voor het bedrijfsleven zoals Shell, Campina, KLM, C1000, Nationale Nederlanden, Tuin tv en vele anderen.

Cynthia Abma is een veelzijdige vakvrouw die met haar jarenlange ervaring en professionaliteit op veel gebieden haar enthousiasme kan overbrengen op een breed publiek.