Direct online uw spreker boeken! Wilt u een spreker boeken of heeft u een vraag? Bel 0226 35 73 00
Paul Wormer

Paul Wormer

Paul Wormer kunt u boeken als spreker en dagvoorzitter. Als arts en manager/bestuurder is hij door en door bekend met gezondheid en met de gezondheidszorg, en kent hij de thema’s en trends van deze gebieden en de beweegredenen en belangen van de spelers.

Door zijn kennis van zaken en zijn levendige optreden brengt hij dynamiek en interactiviteit in uw bijeenkomst. Zijn open en ontwapenende manier van vragen stellen zorgt ervoor dat de deelnemers zich betrokken voelen en op een ongedwongen wijze hun kennis, inzichten en vragen delen. Als spreker geeft hij aan het thema een nieuwe schwung doordat hij overzicht en concrete voorbeelden combineert. Ook bij schijnbaar bekende thema’s maakt hij nieuwe perspectieven zichtbaar. Zijn positieve insteek staat borg voor een inspirerende bijeenkomst, die het gesprek op gang brengt en de deelnemers nieuwe inzichten brengt.

Paul Wormer (1958) werkte tien jaar als huisarts en stapte toen over naar het bedrijfsleven. Centrale thema’s in zijn carrière zijn ‘trends & organisatie van de gezondheidszorg’ en ‘werk & vitaliteit’. Rond deze thema’s speelde hij bij talloze organisaties een vernieuwende rol; van projectleider bij de inrichting van een innovatief Zorg-welzijnscentrum tot adviseur voor kwaliteitsprocessen bij een Instituut in de verslavingszorg, en begeleider van het vitaliteitsmanagement bij een ziekenhuis. Hiervoor zet Paul desgewenst workshops, trainingen en coaching in als instruerende en inspirerende middelen, die soepel helpen om van kennis naar zelfkennis en uiteindelijk tot betere resultaten te komen.

Met zijn snelle analyses en brede interesses kan Paul zich makkelijk verwonderen. En als hij zich verwondert neemt hij anderen daar aanstekelijk in mee. Over trends in de gezondheidszorg en de verbanden met andere sectoren. Over de vele raakvlakken die er zijn tussen een gezond persoonlijk leven en gezonde organisaties. Over het inspirerende verschil tussen gezond en vitaal. En over de ervaring dat vitaliteit creatief maakt, oplossingsgericht en innovatief. Zeker in een snel veranderende maatschappij waarin creativiteit en innovatieve slagkracht belangrijke onderscheidende waarden zijn, wenst iedere werkgever zijn teams deze vermogens toe.

Als geen ander is Paul Wormer in staat als spreker, dagvoorzitter of adviseur het perspectief van de verschillende betrokkenen in te nemen. Ervaren met alle niveaus van de organisatie helpt hij in een betrokken, humorvolle stijl groepen vlot en resultaatgericht te werken.

Paul schreef over het thema ‘werk & vitaliteit’ het boek Vitaal werken, vitaal leven, dat ook in het Duits werd vertaald. Voor zijn bundel Captains of Medicine interviewde hij twaalf topdokters over heden en toekomst van de zorg.