Direct online uw spreker boeken! Wilt u een spreker boeken of heeft u een vraag? Bel 0226 35 73 00
Sprekersbureau Homerus

Geschikte sprekers

Geschikte sprekers

Wanneer u zoekende bent naar geschikte sprekers voor een congres, een netwerkbijeenkomst of een personeelsuitje, kunt u tegen verschillende problemen aanlopen. Denk aan het type spreker voor uw bijeenkomst, die goed moet aansluiten bij de gemiddelde bezoeker, het idee en doel van de lezing, de stijl van de spreker, enzovoorts! Gelukkig staan de medewerkers van Sprekersbureau Homerus voor u klaar om u zo goed mogelijk bij deze klus te helpen. Door onze jarenlange ervaring in het organiseren van inspirerende, uitdagende en vooral interessante lezingen, zullen we samen gegarandeerd tot een geschikte oplossing komen voor uw bijeenkomst!

Sprekersbureau Homerus kent een ruim aanbod aan geschikte sprekers voor diverse bijeenkomsten, zo zal een spreker als ex-bondscoach Louis van Gaal bijvoorbeeld uitermate geschikt zijn voor inspirerende lezingen door zijn jarenlange ervaring in het managen van een groep mensen. Dit geldt ook voor een spreker als Dirk Scheringa, die met de oprichting van een eigen bank vanzelfsprekend ontzettend veel heeft meegemaakt en daarbij met tal van verschillende mensen heeft samengewerkt. Wilt u heel iets anders? Kies dan voor een geschikte spreker als Marco Kroon, die tijdens zijn jaren als militair veel heeft meegemaakt, of Peter R. de Vries, die middenin de maatschappij heeft geopereerd als misdaadverslaggever en schrijver.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van Sprekersbureau Homerus voor uw bijeenkomst? Onze medewerkers staan voor u klaar om u hierbij op weg te helpen! Door eerst een goed beeld te schetsen van de gemiddelde bezoeker bij uw lezing, kunnen we samen tot een geschikte spreker komen voor de bijeenkomst. Of u uiteindelijk kiest voor Louis van Gaal of voor Tom Coronel, het zal gegarandeerd een spetterende lezing opleveren, die uw bezoekers inspireert, motiveert en aanzet tot nieuwe ideeën of zelfontplooiing.

    Advies of boeking?

    Vul onderstaand contactformulier in, wij bellen of mailen u graag terug!