Direct online uw spreker boeken! Wilt u een spreker boeken of heeft u een vraag? Bel 0226 35 73 00
Angelique van t Riet

Angelique van t Riet

Angelique van t Riet

Angelique van t Riet is de eerste flirtcoach in Nederland en al ruim negen jaar traint zij bedrijven binnen en met het concept zakelijk flirten. Ze spreekt tijdens lezingen over het flirten op de werkvloer. Op een leuke en boeiende manier neemt ze u mee om als leider of manager uw organisatie door een flirtbril te zien.

Angelique laat mensen graag zien dat er nog een hele wereld bestaat naast de rationele wereld die ons zo vertrouwd lijkt. Het is haar persoonlijke missie om mensen wereldwijd aan het flirten te krijgen. De oprichting van de Universal Flirting Academy is een eerste stap in een wereldwijd netwerk van organisaties en mensen die met elkaar de verbinding zoeken op het spirituele en sensitieve vlak en daarbij hun rationele bagage vanzelfsprekend meenemen. Zij gelooft in een duurzame en spirituele maatschappij waarbij alles in balans is met elkaar en waarbij spiritualiteit een veel grotere plaats inneemt dan wat menigeen had verwacht. Zij is tevens auteur van de boeken ‘Hoe word ik een schat’ en ‘De tien flirtgeboden’.

Hoe word ik een schat

Nieuwe, uitgebreide editie van de bestseller van Angelique. In een omkeerboek: met een speciale samenvatting van alle Flirttips & -adviezen achterin voor de mannelijke lezer. Van de eerste versie van Hoe word ik een schat zijn meer dan 10.000 exemplaren verkocht. Met flirten kun je moeiteloos contacten leggen en alles bereiken wat je wilt. Flirten doe je met iedereen, ongeacht leeftijd, sekse of achtergrond,en daarmee wordt flirten een succesfactor in je werk en carrière. Het geheim van flirten is voor de meeste mensen een raadsel. Dat raadsel wordt door Angelique van t Riet opgelost. In ruim twintig korte hoofdstukken leer je om een schat te worden, door je kennis te laten maken met je ego, door inzicht te geven in je lichaamstaal, door het laten herkennen van je eigen onbewuste gedrag. Daarnaast bekijkt ze leiderschap door de flirtbril en dat geeft een heel andere kijk op zaken!

De tien flirtgeboden

De waarheid is hard in De 10 flirtgeboden. Auteurs Angelique van t Riet en Paul Smit beoordelen de moderne mens als verstandelijk goed ontwikkeld, maar op spiritueel gebied jammerlijk achtergebleven. Zij schrijven – met een dikke knipoog – 10 symbolische wetten voor om deze achterstand weg te werken.

Flirten is het toverwoord in deze onderhoudende spirituele gids. En dat betekent niets anders dan ’in flow’ zijn; leven zoals het leven komt en daar niet te veel over nadenken. Net zoals je vroeger deed in je onbevangen kinderjaren toen hoofd en hart nog niet gescheiden waren. Aan de hand van rake citaten, verbazingwekkende feiten en grappige voorbeelden laten Van ’t Riet en Smit je kennis maken met de beperkingen van ego, angst en conditionering. Hun 10 flirtregels en bijbehorende oefeningen werken letterlijk bevrijdend en brengen het gevoel – en daarmee de kans op geluk – terug in je leven!

De 10 flirtgeboden geeft je de keuze: stuur jij je leven of stuurt het leven jou? Kies jij nu voor het laatste, dan heb je nog veel te leren. Gelukkig is het proces van persoonlijke groei bijzonder boeiend en bij vlagen zelfs heel grappig. Juist dát benadrukken de luchtige informatieve teksten en hilarische tekeningen (van cartoonist Jesse van Muylwijck) in dit originele spirituele boek. Overigens even speels en vrolijk vormgegeven als ingevuld. Met als weergaloze toegift gratis online ondersteuning door van t Riet, die je tevens virtueel mee op reis neemt langs de 10 flirtgeboden.

Bron afbeelding: Milan