Direct online uw spreker boeken! Wilt u een spreker boeken of heeft u een vraag? Bel 0226 35 73 00
Adjiedj Bakas

Adjiedj Bakas

Trendsetter Adjiedj Bakas is nu als spreker of dagvoorzitter via Sprekersbureau Homerus te boeken.
Hij is op de hoogte van de laatste trends, gaat door het leven als auteur en zorgt daarnaast voor scherpe lezingen. Met Adjiedj Bakas heeft u het allemaal tijdens uw lezing of bijeenkomt! Een frisse blik op de hedendaagse maatschappij, verteld op een scherpe, prikkelende en inspirerende wijze, om uw bezoekers niet alleen te motiveren, maar ook aan het denken te zetten tijdens een lezing van Adjiedj Bakas. Wilt u enkel een specifiek onderwerp bespreken, dan kan dit vanzelfsprekend in samenspraak met Adjiedj Bakas in veel gevallen ook!

Door zijn prikkelende manier van spreken is Adjiedj Bakas een zeer populaire spreker op dit moment voor zeer uiteenlopende bijeenkomsten en conferenties. Het maakt niet uit of u een bijeenkomst voor uw personeel, een team of willekeurige bezoekers organiseert, met Adjiedj Bakas zet u de mensen aan het denken. Het kan zorgen voor een boost van de motivatie van uw bezoekers, kan mensen inspireren of bezoekers prikkelen na te denken over bepaalde aspecten van teambuilding, de maatschappij of de branche waarin u actief bent.

Het onderwerp van de lezing van Adjiedj Bakas tijdens uw conferentie of bijeenkomst is in samenspraak met Adjiedj Bakas naar eigen wens in te vullen. Kiest u voor een vast thema, of wilt u een algemeen praatje over de nieuwste trends in een bepaalde branche? Samen vinden we de oplossing, die het beste aansluit bij uw bezoekers en het doel van de lezing. Met Adjiedj Bakas bent u in ieder geval verzekerd van een lezing die nog lang na de bijeenkomst besproken zal worden onder uw bezoekers.

Vraag naar de mogelijkheden om Adjiedj Bakas in te huren als spreker of dagvoorzitter.

    Advies of boeking?

    Vul onderstaand contactformulier in, wij bellen of mailen u graag terug!