Direct online uw spreker boeken! Wilt u een spreker boeken of heeft u een vraag? Bel 0226 35 73 00
Dirk Zeelenberg

Dirk Zeelenberg

Dirk Zeelenberg is naast acteur, ook spreker, dagvoorzitter en Bijzonder Ambtenaar van de Burgerlijke Stand en nu te boeken via Sprekersbureau Homerus.

Dirk Zeelenburg is een bekende acteur uit Rotterdam, die onder ander bekend werd met zijn rol in de reclame van de LOI en in de serie Divorce. Naast deze twee bekende publicaties speelde Dirk Zeelenberg in tal van kleinere producties, die hem de nodige ervaring hebben gebracht in het leven en de uitvoering van een acteur. Bij ons is het mogelijk Dirk Zeelenberg in te schakelen voor het geven van een flitsende, motiverende bijeenkomst voor bijvoorbeeld uw personeel, team of doelgroep voor een product.

De bijeenkomsten waar Dirk Zeelenberg spreekt worden over het algemeen zeer goed ontvangen, door zijn fijne manier van spreken, rustige karakter en heldere blik op zaken. Afhankelijk van het thema van uw bijeenkomst of conferentie kan in samenspraak met Dirk Zeelenberg bepaald worden, hoe u de bijeenkomst op wilt zetten. Is het bijvoorbeeld vooral gericht op het werk als een acteur in bekende producties? Of wilt u het meer hebben over het werken in een hecht team, zoals daarvan sprake is bij dergelijke producties? Wat komt er kijken bij het bouwen van zo’n team en hoe onderhoud je relaties, zodat de productiviteit optimaal blijft? Hoe wordt er omgegaan met de stress die het behalen van een deadline met zich meebrengt?

Het zijn slechts enkele voorbeelden van de onderwerpen die besproken kunnen worden tijdens uw lezing en uw bezoekers daarbij niet alleen motiveert, maar ook aan het denken zet. Zo heeft u voor een borrel na afloop of bijvoorbeeld een bespreking in kleinere groepen, voldoende stof om de dag te vullen. Bij lezingen van Dirk Zeelenberg is het mogelijk om ook interactie met uw bezoekers tot stand te brengen, voor een optimaal effect van uw conferentie of bijeenkomst.

Vraag naar de mogelijkheden om Dirk Zeelenberg in te huren als spreker of dagvoorzitter.