Charles Groenhuijsen

Charles Groenhuijsen is een veel gevraagde spreker en voorzitter. Hij bestrijkt in het Nederlands en Engels een breed scala aan onderwerpen ontleend aan zijn 33 jaar in de journalistiek en natuurlijk aan zijn boeken over VS en Nederland.

Lees verder
Dirk Zeelenberg

Dirk Zeelenberg is naast acteur, ook spreker, dagvoorzitter en Bijzonder Ambtenaar van de Burgerlijke Stand en nu te boeken via Sprekersbureau Homerus. Dirk Zeelenburg is een …

Lees verder
Jacques Brinkman

Twee keer Olympisch kampioen, een dubbele wereldtitel, de beste van Europa, drie maal de Champions Trophy en maar liefst 337 Interlands achter je naam kunnen zetten, niet zo gek dat een ‘can do-mentaliteit’ onlosmakelijk met de latere topcoach Jacques Brinkman is verbonden. Maar zoals een artiest zo populair is als zijn laatste hit, zo is een coach zo populair als zijn laatste wedstrijd.

Lees verder
Hennie van der Most

Hennie van der Most vindt dat er te veel ambtelijke regels en langdurige processen zijn. Zelfstandige ondernemers zijn daardoor ondergesneeuwd, terwijl deze groep wel de motor is van de economie.

Lees verder
Marco Kroon

Majoor Marco Kroon spreekt o.a. over: leiderschap, teamwork, communicatie, loyaliteit en opereren onder extreme omstandigheden.

Lees verder
Kim Kötter

Kim Kötter is presentatrice en ondernemer. Multi talent Kim Kötter doet alles vol overgave. Een persoonlijke uitdaging gaat ze meteen aan. Dat werd al duidelijk …

Lees verder