Direct online uw spreker boeken! Wilt u een spreker boeken of heeft u een vraag? Bel 0226 35 73 00
Sprekersbureau Homerus

Inspirerende sprekers

Inspirerende sprekers

Zoekt u een inspirerende spreker voor een bijeenkomst van uw personeel, van uw sportclub of voor een andere organisatie? Met de inspirerende sprekers van Sprekersbureau Homerus vindt u gegarandeerd wat u zoekt. Bij ons treft u enkel ervaren sprekers die vol passie over hun ideeën, ervaringen en visies tijdens hun loopbaan kunnen spreken voor een grote groep mensen. Dit inspireert uw eigen mensen, wat kan zorgen voor een hogere productiviteit, nieuwe ideeën voor op de werkvloer of een beter beeld van bepaalde zaken in een sportclub of onderneming. Neem bijvoorbeeld ex-bondscoach Louis van Gaal, die vol passie vertelt over zijn ervaringen met het managen van een voetbalteam. Of denk eens aan Marco Kroon, een ex-militair, die uw groep mensen kan vertellen wat het is om als team te werk te gaan om samen problemen op te lossen. Veel inspirerender kan het toch haast niet?

Louis van Gaal en Marco Kroon zijn slechts twee voorbeelden van de inspirerende sprekers, die we bij Sprekersbureau Homerus voor u beschikbaar hebben. Ook inspirerende sprekers als Erica Terpstra en Dirk Scheringa zijn zeer geliefde sprekers voor grote bijeenkomsten! Vanzelfsprekend maakt het niet uit voor wat voor groep u een spreker zoekt. Onze inspirerende sprekers zijn gewend om voor zeer uiteenlopende organisaties en clubs te spreken, op bijvoorbeeld congressen of netwerkbijeenkomsten.

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden om een inspirerende spreker van Sprekersbureau Homerus voor uw groep of tijdens uw congres te laten spreken? Onze medewerkers vertellen u graag meer over de mogelijkheden en zullen met een passend voorstel komen voor uw doelgroep. Zo zorgen we er samen voor, dat uw inspirerende lezing van een van onze sprekers een groot succes wordt!

    Advies of boeking?

    Vul onderstaand contactformulier in, wij bellen of mailen u graag terug!