Direct online uw spreker boeken! Wilt u een spreker boeken of heeft u een vraag? Bel 0226 35 73 00
Annemarie Sips

Annemarie Sips

Annemarie Sips is geboren op 26 mei 1969. Zij begon haar carrière op het gebied van coachen & adviseren gezien vanuit spiritueel oogpunt. Spiritualiteit is niet zweverig als je beseft dat het niet meer is dan bewust in het leven staan en je laten inspireren door je innerlijke kwaliteiten. Annemarie komt uit een zakelijke familie en combineerde haar zakelijke kwaliteiten met spiritualiteit . Zij schreef o.a. twee boeken over leven met verstand en gevoel en startte een eigen coachingsbedrijf, “ Life and Work”. Door spiritualiteit te combineren met coaching krijg je bezieling, diepgang.

Annemarie is in diverse radio en televisie programma’s te gast geweest en heeft een spiritueel online televisie programma gepresenteerd. Haar bedrijf verzorgt nu ook opleidingen, trainingen en seminars op zakelijk gebied. Ze heeft een missie, het zakenleven even goed door elkaar schudden en bedrijven weer terugbrengen naar waar het om draait: Zaken doen met gevoel.

Zaken doen vanuit het hart geeft meer energie, doorstroming en balans. Het nieuwe zaken doen is gebaseerd op energiestromingen (Hoe meer doorstroming hoe meer beweging) en beter netwerken. Dat geeft meer omzet op een eerlijke, fijne manier.

Annemarie is boeiend, passievol, vernieuwend, houdt van humor en is door eigen ervaringen rijker geworden. Communiceren, delen en verbinden zijn haar sleutelwoorden.

Het is tijd om de veranderingen door te voeren in het bedrijfsleven. Ze wil een nieuwe, verhelderende kijk op het zaken doen geven waardoor je het vanbinnen weer voelt bruisen. Niet alleen de zaken gaan beter, maar innerlijk zal de passie ook geraakt worden. Annemarie werkt vanuit haar hart en wil graag andere harten raken om samen van het leven te gaan genieten. Genieten is tenslotte een werkwoord.