Direct online uw spreker boeken! Wilt u een spreker boeken of heeft u een vraag? Bel 0226 35 73 00
Sprekersbureau Homerus

Sprekers over ondernemen

Sprekers over ondernemen

Als u zelf onderneemt weet u wat er allemaal komt kijken bij het opzetten en onderhouden van een onderneming. Niet alleen het krijgen van naamsbekendheid, ook het onderhouden van zakelijke contacten, het bijhouden van de administratie en het coördineren van uw personeel zijn essentiële zaken. Wanneer u van plan bent om over het vak ondernemen een bijeenkomst te organiseren is een spreker over ondernemen van Sprekersbureau Homerus een absoluut hoogtepunt van de bijeenkomst! Wij hebben tal van verschillende sprekers over ondernemen voor u beschikbaar, die u graag meer vertellen over hun ervaringen in dit complexe vak. Denk bijvoorbeeld aan een spreker als Dirk Scheringa, die zijn eigen bank opzette en hiermee meermaals groot in het nieuws kwam. Hoe is hij begonnen en wat kwam hij tegen op zijn pad? Slechts twee voorbeelden van interessante vraagstellingen, die de bezoekers van uw bijeenkomst kunnen inspireren en motiveren.

Dirk Scheringa is echter niet de enige spreker over ondernemen, ook Hennie van der Most, Doekle Terpstra en Henk Keilman zijn goede voorbeelden. Ieder van hen heeft een eigen verhaal of zijn ervaringen in het ondernemen, die hij graag deelt met uw bezoekers. Vanzelfsprekend heeft iedere spreker voor ondernemen zijn eigen stijl van presenteren, waardoor de ene spreker wellicht interessanter voor uw bijeenkomst is dan een ander.

Om altijd een geschikte spreker over ondernemen te vinden voor uw bijeenkomst, zullen we samen met u kijken naar de gemiddelde bezoeker van uw evenement en de stijl van de spreker hierop aanpassen. Wij kennen onze sprekers als geen ander en kunnen u zo precies vertellen wat de mogelijkheden zijn en wat ons advies hierin is! Bovenal zult u met een spreker over ondernemen van Sprekersbureau Homerus gegarandeerd een succesvolle lezing hebben, die uw bezoekers de nodige motivatie en inspiratie kan geven.

    Advies of boeking?

    Vul onderstaand contactformulier in, wij bellen of mailen u graag terug!