Co Adriaanse

Co Adriaanse heeft de afgelopen jaren de voetbalwereld en het bedrijfsleven in zowel binnen- als buitenland goed leren kennen. Zijn lezingen gaan dan ook over voetbal in combinatie met het bedrijfsleven. Co Adriaanse wordt geroemd om zijn vermogen te motiveren en goede ideeën over te brengen.

Lees verder
Daniëlle Bekkering

Vanaf haar 16e jaar is ze fanatiek bezig in de sport. Van 1994 t/m 1997 zat ze in jong oranje en de kernploeg shorttrack schaatsen. Na het missen van de Olympische Spelen in Nagano maakte ze in 1998 de overstap naar het marathonschaatsen.

Lees verder
Dirk Scheringa

Dirk Scheringa Dirk Scheringa is geboren op 21 september 1950 in Grijpskerk. Na zijn schoolperiode begon hij op 16-jarige leeftijd als leerling handzetter. Na werkzaamheden …

Lees verder
Freek Paludanus

Freek Paludanus is één van de zeer weinige topconsultants in Nederland die niet alleen praat of schrijft over het aanpassen van cultuur- en gedrag bij bedrijven en instellingen.

Lees verder
Hans Kazàn

Hans Kazàn is niet alleen artiest, maar ook een bevlogen ondernemer die veel ups en downs heeft meegemaakt.
Een van zijn meest prestigieuze projecten, een eigen theater in Spanje, werd hard onderuit gehaald.

Lees verder
Jacques Brinkman

Twee keer Olympisch kampioen, een dubbele wereldtitel, de beste van Europa, drie maal de Champions Trophy en maar liefst 337 Interlands achter je naam kunnen zetten, niet zo gek dat een ‘can do-mentaliteit’ onlosmakelijk met de latere topcoach Jacques Brinkman is verbonden. Maar zoals een artiest zo populair is als zijn laatste hit, zo is een coach zo populair als zijn laatste wedstrijd.

Lees verder
Louis van Gaal

Louis van Gaal was van 2014 tot en met 2016 trainer van Manchester United en geeft diverse lezingen via Sprekersbureau Homerus.

Lees verder
2016
EVENT:
Race of Russia
TRACK:
Moscow Raceway
TEAM:
Roal Motorsport
CAR:
Chevrolet Cruze RML TC1
DRIVER:
Tom Coronel
Tom Coronel

Zijn instinct voor ondernemen zat er al vroeg in. Handelen was zijn ding en hij wist altijd wel de beste deals voor familie, vrienden en bekenden te regelen. Tot hij circa 10 jaar geleden in aanraking kwam met LG en hun plasma televisies. Toen was het hek van de dam. Coronel wist het zeker: hier zit business in.

Lees verder
Onderwerp/Subject: Managing Director Toon GERBRANDS of PSV
Reklame:
Club/Team/Country:
Seizoen/Season: 2014/2015
FOTO/PHOTO: Managing Director Toon GERBRANDS of PSV. (Photo by PICS UNITED)Trefwoorden/Keywords:
#02 #07 #19 $69 ±1411653205156
Photo- & Copyrights © PICS UNITED
P.O. Box 7164 - 5605 BE  EINDHOVEN (THE NETHERLANDS)
Phone +31 (0)40 296 28 00
Fax +31 (0) 40 248 47 43
http://www.pics-united.com
e-mail : sales@pics-united.com (If you would like to raise any issues regarding any aspects of products / service of PICS UNITED) or
e-mail : sales@pics-united.comATTENTIE:
Publicatie ook bij aanbieding door derden is slechts toegestaan na verkregen toestemming van Pics United.
VOLLEDIGE NAAMSVERMELDING IS VERPLICHT! (© PICS UNITED/Naam Fotograaf, zie veld 4 van de bestandsinfo 'credits')
ATTENTION:
© Pics United. Reproduction/publication of this photo by any parties is only permitted after authorisation is sought and obtained from  PICS UNITED- THE NETHERLANDS
Toon Gerbrands

Toon Gerbrands is een man, die veel successen achter zijn naam heeft staan in meerdere omgevingen. Hij heeft bewezen, dat zijn aanpak werkt en succesvol is. Bij AZ heeft hij aangetoond, dat het ook mogelijk is om een organisatie vanuit een crisissituatie naar nieuwe successen te leiden en een stabiele organisatie neer te zetten. Zijn aanpak leidde in alle omgevingen waar hij werkte tot aantoonbare resultaten.

Lees verder