Direct online uw spreker boeken! Wilt u een spreker boeken of heeft u een vraag? Bel 0226 35 73 00
Ben Middelkamp

Ben Middelkamp

ben-middelkamp-mentalcoach

Ben Middelkamp coacht veel ondernemers, managers, sporters en bedrijven. Hij heeft een eigen methode ontwikkeld: ‘Gewoon Doen!’ Ben leidt mensen op tot Mental Coach en is bekend om zijn inspirerende lezingen.

Ben Middelkamp begon met judo toen hij twaalf jaar was. Al snel bleek dat hij veel talent had. Hij trainde jaren in de kernploeg en behaalde vele successen. Vervolgens van wedstrijd judoka naar judocoach, van ondernemer naar Mental Coach.

Door fysieke problemen werd Ben, op 39 jarige leeftijd, gedwongen te stoppen met judo. Al snel vond hij veel passie in het uitbouwen van zijn onderneming, de Fit-Care fitnesscentra. In 2005 verkocht hij zijn bedrijven. Ben Middelkamp kende tegenslag en succes, vrijheid en spanning. Door snel een knop om te zetten en door zijn jarenlange ervaring, helpt hij nu mensen een nieuwe stap te zetten: Mental Coaching.

Mental Coaching leert een mens anders te denken, oplossingsgericht en dat met gezond verstand. Het leert je je hart te volgen, want passie komt uit je hart. Het leert je te leven in het NU. Het leert je om te gaan met het verleden en hoe je nog geweldige gelukkige jaren voor je kunt hebben. Het leert je om te gaan met emotie. Het begint altijd bij gedachten. Gedachten bepalen je gevoel, gevoel bepaalt je gedrag en gedrag bepaalt je algeheel denken.

Onderwerpen van Ben Middelkamp zijn:

• Mental Coaching ‘Gewoon Doen!’

• Mental Coaching en Sport

• Mental Coaching en Leiderschap