Charles Groenhuijsen

Charles Groenhuijsen is een veel gevraagde spreker en voorzitter. Hij bestrijkt in het Nederlands en Engels een breed scala aan onderwerpen ontleend aan zijn 33 jaar in de journalistiek en natuurlijk aan zijn boeken over VS en Nederland.

Lees verder
Henny Huisman

De door Henny Huisman zelfbedachte shows zijn in meer dan 23 landen verkocht (o.a. Amerika). Verder is hij winnaar van vier gouden Tros TV sterren en twee gouden Televizierringen (1985 en 1988)

Lees verder
Henk Keilman

Rasondernemer Henk Keilman heeft de afgelopen 25 jaar een indrukwekkend track record opgebouwd als ondernemer en investeerder. Hij heeft met succes een aantal (internationale) bedrijven opgebouwd en verkocht. In 1985 startte Henk Holland Trust, een bedrijf wat financiële en administratieve diensten verleende.

Lees verder
Robert-Jan Knook

Robert-Jan Knook is in Nederland vooral bekend door zijn rol als nieuwslezer bij radiozenders als Sky Radio, 538 en Classic FM. Maar hij is meer dan dat! Via Sprekersbureau Homerus is Robert-Jan inzetbaar als spreker over onderwerpen als nieuws, media en persoonlijke presentatie.

Lees verder
Willem Bol

Willem Bol heeft een zeer grote ervaring opgebouwd met het houden van voordrachten voor een groot scala van het Nederlandse en Duitse bedrijfsleven. Hij is thans werkzaam als internationaal uitvoerend televisie producent bij Endemol Nederland BV en heeft o.a. het succesvolle programma ‘Business Update’ (RTL5) geproduceerd.

Lees verder