Direct online uw spreker boeken! Wilt u een spreker boeken of heeft u een vraag? Bel 0226 35 73 00
Geert Kloppenburg

Geert Kloppenburg

Geert Kloppenburg

Veel mensen dachten dat het ze niet zou lukken maar bijna dertien jaar geleden introduceerde Geert Kloppenburg & partner de TukTuk in Nederland. Hij wilde ze vervolgens elektrisch maken en richtte hiervoor een fabriek op in Bangkok. Sindsdien heeft hij niet stilgezeten: als expert op het gebied van grootstedelijke bereikbaarheid en leefbaarheid start, ondersteunt en adviseert Geert Kloppenburg binnen- en buitenlandse initiatieven. Hierbij geeft hij als spreker, debatleider of dagvoorzitter strategisch advies, lezingen en workshops in binnen- en buitenland en aan lokale en nationale overheden.

Zijn oplossingen en bedrijven verzint hij niet van achter zijn bureau met zijn neus in de boeken, maar hij gaat persoonlijk kijken waar de schoen wringt. Op bijvoorbeeld Schiphol Plaza, Amsterdam CS of op een loopbrug boven de A2. Daarna spit hij de bestaande rapporten door. De feiten, modellen en cijfers die hij in deze rapporten tegenkomt, vormen de oplossing voor de problemen die hij signaleert, wat kan resulteren in een onderneming of initiatief.

Daarnaast maakt Geert Kloppenburg podcasts waarin hij de top aan wetenschappers en andere experts op het gebied van grootstedelijke bereikbaarheid aan de tand voelt.

Om zijn verbazing en inzichten binnen de wereld van grootstedelijke bereikbaarheid over te brengen, verschijnt dit voorjaar het eerste deel uit de boekenserie: #Hoedan? #Zodus! Het eerste deel gaat over zijn ervaringen als startend ondernemer van de TukTuk Company. Het tweede deel wordt in november 2018 verwacht.

    Wilt u dat wij contact met u opnemen?