Direct online uw spreker boeken! Wilt u een spreker boeken of heeft u een vraag? Bel 0226 35 73 00
Walter Vermeer

Walter Vermeer

walter-vermeer-motivatie-spreker-optreden-via-sprekersbureau-homerus

Motiveren en activeren

De mannen achter de act Pump up the company (Walter Vermeer: spreker, zanger, entertainer en Erwin Steijlen: muzikant, DJ & componist) mogen zich meesters noemen in het activeren van groepen. Tijdens hun show van 45 minuten gebruiken zij humor, muziek, interactie en 100% energie om samen met de zaal naar 100% energie te groeien. Energie als laatste USP! In hun show laten Walter Vermeer en Erwin Steijlen zien dat je met 100% energie tot prestaties kunt komen die je op voorhand wellicht voor onmogelijk had gehouden. Aan de hand van onderwerpen als; plezier in je werk, werken in een flow, leiderschap, committent en lef, gaan zij stap voor stap op weg naar 100% energie.

Feit is dat ze “meesters in het activeren van groepen” zijn. Dit doen ze met behulp van humor, live-muziek, interactie, content vanuit het bedrijf en 20 jaar podium-ervaring en 100% energie.

Iedereen uit z’n dak

Dit heeft tot gevolg dat een groep binnen 45 minuten een aantal keren compleet uit z’n dak gaat, dat er op een zeker moment meer mensen op het podium staan dan in de zaal zitten. Kortom, na afloop van de show kijken we gezamenlijk om en kunnen we ons nauwelijks voorstellen dat de energie-explosie van zojuist echt heeft plaatsgevonden.

Energie in de zaal

De intentie van Erwin en Walter om naar 100% energie te gaan is altijd oprecht en voelt nooit gemaakt. Beide heren staan ruim 20 jaar op het podium en weten als geen ander hoe je en zaal moet raken. De act Pump up the company wordt ingezet als warming up van seminars, congressen en events. Ook de rol van dagvoorzitters past de heren van Pump up the company als geen ander.

Kortom, professionaliteit, flexibiliteit, muzikaliteit en buitengewoon energiek zijn de kernwoorden die de act uitstekend omschrijven.

walter-vermeer-motivatie-spreker--live-optreden-via-sprekersbureau-homerus

Geïnteresseerd of meer informatie? Neem contact met ons op!