Actie bij Sprekersbureau Homerus

Actie: boek nu een lezing van Dirk Scheringa via Sprekersbureau Homerus en ontvang gratis 25 gesigneerde exemplaren van Project Homerus ter waarde van 500 euro!

Dirk Scheringa is ondernemer in hart en nieren. Al tijdens zijn periode als agent bij de Rijkspolitie begint hij met ondernemen. Zo vult hij ‘s avonds en in het weekend vanuit zijn zolderkamer belastingformulieren in voor zijn klanten. Dit groeit uit tot de DSB Bank met filialen/onderdelen in binnen- en buitenland. Naast zijn liefde voor ondernemen, besteedt hij veel tijd aan zijn andere liefde: de sport. Dirk Scheringa schaatst samen met zijn vrouw twee maal de Friese Elfstedentocht. Daarnaast wordt hij sponsor en later ook voorzitter van voetbalclub AZ, waar hij ontzettend van geniet. Naast ondernemen en sport heeft Dirk Scheringa een derde passie en dat is kunst. Samen met zijn vrouw verzamelt hij kunst, wat uitmondt tot het Scheringa Museum voor Magisch Realisme.

Na het faillissement van de DSB Bank is Dirk Scheringa een veelgevraagd spreker geworden. Qua ondernemen is hij niet stil blijven zitten; hij is CEO van CS Factoring B.V. geworden.

Dirk Scheringa spreekt voor een grote diversiteit aan toehoorders, van universiteiten tot businessclubs. Vanuit zijn ervaringen zoomt hij in op verschillende aspecten die zijn verbonden met de wereld van het ondernemen.

Dirk Scheringa praat gepassioneerd over alle aspecten van het ondernemerschap, waarbij zijn visie hoe ziet de wereld er over 10 jaar uit een grote rol speelt. Hij is een bevlogen spreker en weet zijn publiek als geen ander te boeien.

Boek nu, of neem contact met ons op voor meer informatie.

Advies of boeking?

Vul onderstaand contactformulier in, wij bellen of mailen u graag terug!